יום שני, 22 בפברואר 2010

פתיחת הבורסה - ראשי המכללה האקדמית ת"א-יפו פתחו את המסחר בבורסה

ראשי המכללה האקדמית ת"א-יפו ביחד עם הסטודנטים מבית הספר לניהול וכלכלה פתחו הבוקר את יום המסחר בבורסה לרגל פתיחת מסלול ההתמחות בשוק ההון, בתואר ראשון (B.A.).

במסגרת האירוע נשאו דברים: שאול ברונפלד, יו"ר דירקטוריון הבורסה, יעקב פרי, יו"ר חבר הנאמנים של האקדמית ויו"ר בנק מזרחי-טפחות, זיו פניני משנה למנכ"ל, מגדל שירותי בורסה ודר' נתי נוישטיין מבית הספר לניהול וכלכלה באקדמית ת"א-יפו אשר גם ריכז את יום העיון.

בתמונה ראשונה מימין לשמאל:
ד"ר שלומית זוטא, ראש ההתמחות בשוק ההון במכללה האקדמית ת"א יפו; שאול ברונפלד, יו"ר דירקטוריון הבורסה; ד"ר אורלי יחזקאל, ראש בית הספר לניהול וכלכלה, המכללה האקדמית ת"א יפו; ג'ני צאל, נציגת הסטודנטים; פרופ' ישראל צאנג, נשיא המכללה האקדמית של ת"א יפו; אסתר לבנון, מנכ"ל הבורסה; ד"ר נתי נוישטיין מבית הספר לניהול וכלכלה במכללה האקדמית ויעקב פרי, יו"ר חבר הנאמנים של המכללה האקדמית ויו"ר בנק מזרחי טפחות.

קרדיט לצלם: ישראל מלובני. התמונה ללא כל תמורה כספית.

הידידעה מתוך אתר הבורסה.